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Q# IFB Document Section Bidder Question OGS Response 
 

 

1 Solicitation 
Main 
Document 
 

Section 1.2 
Scope and 
Section 4.4 
Content 

I can’t find the specs of what the contract needs, 
can you send me a photo of it? 

No, OGS respectfully declines the request to provide a photo of what the 
contract needs.  
 
Pursuant to Revised IFB 23182 Section 1.2 Scope: 
“The resultant backdrop contracts shall be for Rental by Authorized 
Users of the Bidder’s complete Product Line that meets the Contract 
definition of Heavy Equipment.” 
 
Heavy Equipment is defined in Section 1.10 Definitions: 
“Heavy Equipment” shall refer to equipment which is intended for heavy 
work such as earthmoving, construction, lifting containers or materials, 
drilling holes in earth or rock, concrete or paving application or street 
sweeping (e.g., aerial lifts, large towable air compressors, generators 
and light towers, concrete saws, earth compactors and rollers, 
backhoes, motor graders, skid-steer loaders, bulldozers, wheel loaders, 
trenchers, utility tractors, excavators, forklifts, sweepers, utility vehicles, 
trucks with various body types including pickup trucks intended for heavy 
work, and other related attachments and equipment.” 
 
See Revised IFB 23182 Section 4.4 Content, which sets forth the format 
and content of a complete Bid submission. 

2 Solicitation 
Main 
Document 
 

Section 1.7 
Bidder 
Questions 

When is the last day I can ask questions? The Closing Date for Bidder Questions indicated in Section 1.4 Key 
Events/Dates of December 13, 2019 has lapsed, however, pursuant to 
Section 1.7 Bidder Questions: “Questions submitted after the deadline 
indicated may not be answered. A Bidder is strongly encouraged to 
submit questions as soon as possible. Answers to all questions of a 
substantive nature will be provided to all prospective Bidders in the form 
of a question and answer document which will be posted to the OGS 
website and will not identify the Bidder asking the question.” 

 


